Felhasználó profilja

T_T

A felhasználó nem töltötte ki az adatlapján a bemutatkozás mezőt.

T_T utolsó hozzászólásai:

  • Ugrás a hozzászóláshoz - 2019-04-27 12:46:03 - Keselyűk »
    Ez a dolgok rendje. És az Erő rendje. Ettől miért lenne valaki keselyű.Az én cuccaimat is ki fogják dobni, amikor elhullok. A maradékot meg kisajátítják. Ahogy én is teszem majd a rokonaim cuccaival. Ennyi.   Ez csak akkor lenne felháborító, ha a bácsi még élne.
  • Ugrás a hozzászóláshoz - 2019-01-13 16:21:30 - Frusztráció »
    Az te vagy. Azért kerülsz ilyen helyzetekbe. Meg azért is, mert úgy nézel ki a(arcban), mint egy hajléktalan. Nem csoda, hogy még a normálisabb nők is két öklendezés közben röhögve mennek tovább. A személyeskedésed pedig nárcisztikus sértettségre utal.  
  • Ugrás a hozzászóláshoz - 2019-01-01 23:17:51 - Frusztráció »
    Milyen szánalmas lény már ez a férfinak nem nevezhető entitáns, akinek ilyen berögzült gondolatok futnak át a buta agyán... Nem elég, hogy csak szimplán hülye, mert télen torokköszöröléssel akarja felhívni magára  figyelmet. (Gratulálok! Sikerütl, baromarc!) Legközelebb maradjon a pásztázásnak. A csaj feltehetően meg majd elmerül  a telefonjában, mint egy normális lány. Később pedig egosimogató élményként gondol a dologra.  

Férfiak Lapja

Kedves olvasó, ez itt a Férfiak Lapja. Leginkább férfiaknak szól, de nem csak. Igyekszünk olyan témákat keresni, ami érdekli a ma férfiait, és hasznos is a számukra. Hatalom, pénz, szex. Hogy a sztereotípiákkal kezdjem. De család, hit, és érzések is. Férfihobbik. Feminizmus és antifeminizmus. Nők, ahogyan ők látják magukat. Nők, ahogy mi látjuk őket. Erő, szabadon és vadul – mégis mederbe terelve, és szükségtelenül nem ártón. Nagyon fontos, hogy a lap amatőr. Szeretnénk élvezni, amit csinálunk, és szerzőink legtöbbje egyelőre a levélírásban profi. De lelkesek, és tenni akarnak ebben az értékvesztett világban. Hiszünk a karizma erejében, abban, ami belülről jön, őszintén, hittel. Kell a tudatosság, a szervezettség, és igen: némi profizmus is. Mi igyekezni fogunk.