Toplak Zoltán

Frusztráció

Toplak Zoltán - 2018-12-22 15:32 - 3 hozzászólás

Zökkent a busz a kora hajnali sötétben, majd megállt. Fiatal lány állt a megállóban, fehér fogsora rávillant a férfire. A férfire, aki a buszról nézelődött lefelé, és megakadt a mosolyon a tekintete. Őszbe csavarodó szakálla mosolyra húzódott, ahogyan önkéntelenül is végigmérte a lányt. Kék szemek, szép, kerek arc, nőies vonalak – a fiatal nő alakja jól látszott a jármű belső világításától. Egymás szemébe néztek, hosszan.

- Felszáll? – kérdezte a busz vezetője kicsit türelmetlenül. A lány bólintott, fellépett, jegyet váltott, majd kicsit odébb ment és leült. A középkorú férfi kis mosollyal fordult utána. Fejében meglódultak az ismerkedési szövegek.

biker-1329315_1280

A lány kibámult az ablakon, a férfi apró jelzésére ránézett. Mielőtt amaz szóra nyithatta volna a száját, el is fordította a tekintetét. Az újabb jelzésre – kitartott köhintés és torokköszörülés – felállt és zárkózott arckifejezéssel hátrament.

A férfi ösztönösen utánabámult, míg rájött, hogy teljesen faképnél hagyták. “Nevetséges vagy! Vén kéjenc! Beképzelt alak!” – kezdett futni agyában a berögzült program. “Learatta a tetszésed felszálláskor. Már nem kellesz neki.” – szólalt meg a józanabb énje. A csalódottság elől oda menekült lélekben, ahova ilyenkor szokott: a hitéhez. De most Isten is kacagott rajta és bosszankodott egyszerre. Csendben sóhajtott benne a feloldatlan fájdalom.

A busz robogott előre a sötétben. Messze elől, keleten, kis világos csík jelent meg: elkezdett hasadni a hajnal.


Címkék: , ,

A cikk megjelent a Férfipanasz rovatban.


Hasonló témájú cikkek:


Női Sors
Húsz éves koromig gondtalan volt az életem. A  szülök szerettek bennünket, befejeztem a középiskolát, és még munkát is kaptam. Sajnos az öröm nem ...
Hiúság: férfi a neved ;-)
Voltatok már úgy, hogy buszon utaztatok, az lerobbant, és rögtön férfiak serege próbálta megoldani a problémát? Tanácsok, próbálkozások, zsebre du...
Rambo 4 - utózönge (Ákos: Adj hitet!)
Bencsik Gyula panaszai
Sajnos anyagi és időbeli korlátok miatt a panasz minden részletének nem tudtunk utánajárni, inkább elgondolkodtatónak szántuk. Szerzője mindenesetre a...


[facebookall_comments]
Hozzászólások (3) Hivatkozások (0)
 1. Milyen szánalmas lény már ez a férfinak nem nevezhető entitáns, akinek ilyen berögzült gondolatok futnak át a buta agyán…

  Nem elég, hogy csak szimplán hülye, mert télen torokköszöröléssel akarja felhívni magára  figyelmet. (Gratulálok! Sikerütl, baromarc!) Legközelebb maradjon a pásztázásnak. A csaj feltehetően meg majd elmerül  a telefonjában, mint egy normális lány. Később pedig egosimogató élményként gondol a dologra.

   

      
  • Nagyot csalódtál, hogy nem sikerült neki? A “baromarc” – ból gondolom. Frusztráltnak tűnsz.

       
   • Az te vagy. Azért kerülsz ilyen helyzetekbe. Meg azért is, mert úgy nézel ki a(arcban), mint egy hajléktalan. Nem csoda, hogy még a normálisabb nők is két öklendezés közben röhögve mennek tovább.

    A személyeskedésed pedig nárcisztikus sértettségre utal.

     

        

Szólj hozzá Te is!

Ha hozzá szeretnél szólni, akkor be kell jelentkezned!
Nem vagy még regisztrálva? Csak egy 2 perces művelet és Te is részt vehetsz a beszélgetésekben!

A hivatkozások nincsenek engedélyezve.

Férfiak Lapja

Kedves olvasó, ez itt a Férfiak Lapja. Leginkább férfiaknak szól, de nem csak. Igyekszünk olyan témákat keresni, ami érdekli a ma férfiait, és hasznos is a számukra. Hatalom, pénz, szex. Hogy a sztereotípiákkal kezdjem. De család, hit, és érzések is. Férfihobbik. Feminizmus és antifeminizmus. Nők, ahogyan ők látják magukat. Nők, ahogy mi látjuk őket. Erő, szabadon és vadul – mégis mederbe terelve, és szükségtelenül nem ártón. Nagyon fontos, hogy a lap amatőr. Szeretnénk élvezni, amit csinálunk, és szerzőink legtöbbje egyelőre a levélírásban profi. De lelkesek, és tenni akarnak ebben az értékvesztett világban. Hiszünk a karizma erejében, abban, ami belülről jön, őszintén, hittel. Kell a tudatosság, a szervezettség, és igen: némi profizmus is. Mi igyekezni fogunk.