Ismerkedős oldalak.

-netes-ismerkedesHa teszünk egy kirándulást ilyen oldalra, megtapasztalhatjuk, hogy nemcsak a szinglik regisztrálnak. A kapcsolatban élők is keresnek ott kalandokat. Az ingyenes formátumban is lehet kialakítani tesztkérdéseket a másik fél számára, amivel még a kényes kérdéseket is próbálják tisztázni a rámenősebbek. Például: „Komolyra forduló kapcsolat esetén, házassági szerződést készítenél-e. Tudakolja az egyik férfi a kiszemelt hölgytől. Vagyis a vagyont vette célba. A másik illető a tesztkérdésekben próbálja tisztázni zavarja – e a hölgyet, ha az udvarló férfinak van házastársa. Tehát a hölgyet szeretői pozícióra szánja. Ugyanebben a tesztsorozatban azt is tisztázni akarja, nyitott-e a nő az új dolgokra a szexualitásban. (Legyen a nő elégedetlen önmagával, ha nem eléggé az. Tartsa önmagát maradinak.) Mindezeket többen már egyetlen találkozás nélkül kérdezik, pusztán a képre pillantva. A személyes élménynek esélyt sem adva. Felgyorsult a tempó az ismerkedés terén is a net jelenléte miatt. Az emberi, lassabb tempójú reagálások így elvesznek gyakran. :( Kata

2 thoughts on “Ismerkedős oldalak.

 1. Toplak Zoltán

  Nem tudom ezekért az élményekért a felgyorsult tempó-e a felelős, vagy a férfiak ismerkedéshez állása? A legtöbb férfi úgy van vele, hogy örülne, ha az első tíz másodperc így zajlana: „-Hazakísérhetlek? -Igen, meg.” Magam is ismerem ezt a feszítő érzést, és a vágyat az oldódás, kielégülés után, ami után már a nő személyével is szívesen foglalkozik az ember, de úgy állok hozzá, hogy ez egy férfias erőpróba az Élet részéről: be kell fektetni, és a vágyat és kielégülést el kell halasztani a siker reményében. Önfegyelem, magyarul.

 2. Tiborunk

  1: Komolyra forduló kapcsolat esetén, házassági szerződést készítenél-e. Tudakolja az egyik férfi a kiszemelt hölgytől. Vagyis a vagyont vette célba.

  2: A másik illető a tesztkérdésekben próbálja tisztázni zavarja – e a hölgyet, ha az udvarló férfinak van házastársa. Tehát a hölgyet szeretői pozícióra szánja.

  3: Ugyanebben a tesztsorozatban azt is tisztázni akarja, nyitott-e a nő az új dolgokra a szexualitásban.
  1-es esetben megfordulhat a fejünkben az is önmagamért elfogadsz-e vagy csak ha a pénztárcámat is megkapod?
  2.-ik esetben a kérdést úgy is érthetjük nyitott vagyok rád, de őszinte is akarok lenni ha a jelen tiszta akkor a jövő 2-őn (3-on) múlik, a házasság manapság gyakran felbomlik, ebben az esetben nagy kár lenne ha elhalasztanák az ismerkedést 2 összeillő emberek találkoznak.
  3–ik teszt felmerülnek manapság dolgok amik sok embert viszolygással töltenek el, nem akarnak kísérletezni filmeket másolni stb. nem árt tisztázni.

  Ezeket a kérdéseket simán el tudom képzelni hogy akár nő is felteheti, kell hozzá érettség és nyitottság. Viszont sok ember képmutató és prűd nem igazán tudom elképzelni ezeket a kérdéseket ismerkedés közben.

   

Vélemény, hozzászólás?