És ezekkel a nőkkel kell együttélni, vazze! Hogy miért ver minket az Isten? (férfihiszti)

HegyiSzal, kezembe akadt (miután mindig kiváncsi vagyok – esküszöm lassan puncim nő) a mostani Nők Lapja. Ja, a Hegyi Barbarás. (Jó nő, mi? Rohadtul nem látszik rajta a kor. Oké, címlapfotó, de randából gyönyörűt azért retusálással se lehet csinálni.)

A cikk: „Mire vágyik a nő?” Szerző (vele semmi gondom, csak információt közölt, oszt annyi): Mörk Leonóra. Neki még nem írtam levelet, épp itt az ideje.

Nők szexuális viselkedését, pontosabban ingereit vizsgálták, vagy még pontosabban vizuális ingerekre adott válaszait. És egyik se viselkedett normálisan. Basszus, ezek begerjedtek mindenre… szinte. Édes Jó Anyukám, hol van a romantika, hogy küzdeni kell a nőért, meg holdfényben sétálni vele? Nem, a női test állítólag (nincs okom kételkedni a Nők Lapja alaposságában, rangos lap) váltott partnerekkel való szexuális aktus sorozat lebonyolítására „készült”. Pl az orgazmusuk is ezért bonyolultabb. Mert ugye, ez a kicsi elkezdte, ez a közepes folytatta, az a nagy melák meg befejezte. Vagy ha népmeseire vesszük, akkor pont fodítva, és a jutipuszi a legkisebbé. És így tuti a megtermékenyülés.

Szentséges Krisztusom, nem egy pornómogul diktálta a tudósnak, mit írjon a tudományos munkájába? Há’ mer’ ez egy férfivágyálom. Mindentő’ tűzbe gyön, mindenre kész, és a fél város hasznáhatja. Mer’ hát akkó’ neki is ez a jó. Ami férfierénynek számított egy nővel szemben, ezennel – sukk! – a sarokba dobható. Gyere, Kata, legyél ribi, tök jó lesz neked is! A génjeid mélyén úgyis az vagy. Király, nem? Az önző, kéjvágyó férfiaknak tuti.

(Zolika csendesen sírdogál a sarokban és az ujját szopizza. Az a baja, hogy nem tud kiszállni a világból. És amilyen hülyemarha, még mindig a NŐ után vágyik! Egy olyan szerencsétlen, naív kölök ez! Szót se róla többet! Szegény úgy hüje ahogy van. Marhaságnak tartja MGTOW – ot is. Mondom hülye.)

Persze az a cikkből nem derül ki, illetve nincs fókuszba állítva, hogy a vizsgálat a modern, nyugati világban, annak is a gazdagabbik szegletében készült, amely az evolúciós hatásokat úgy verte széjjel kényelemorientált, túlzó, luxusra törekvő életmódjával, mint a pinty! Ahol mindenki nézi a pornót, de senki se beszél róla. Kivéve ha dicsekszik. Ahol ugye jó eséllyel ezek a nők is a férfifantáziákon nőttek fel, (mert

Kulka János

Kulka János

pornóban mást nem látsz) meg a női természet jóval befogadóbb és változékonyabb, mint a férfi. Mert ezek a nyomorútt férfiak szokásos módon reagáltak: hetero, meg leszbi videókra moccant a himbilimbi. A nőknek meg az állatosra is nedvesedett, csak a leszbire nem igazán. Bár azt is szépnek mondták. Mondjuk arra én is azt mondanám. Perverz, de azért… na, mindegy.

Azért zaklatott lényem egy mondatban mégis némi megnyugvást lelt: úgy tűnik, a nők az őket falhoz állító, de alapvetően gyengéd férfiakat kedvelik. Vuuuuuhhh, kisimultak az idegszálaim. Állítólag Denzel Washington ilyen. De akkor miért nem a Kulka János, az a szelíd macsó? Pont a Hegyi Barbarával alakítja tök meggyőzően az „Életképek” – ben. A másik fűje mindig zöldebb, vagy mi van? Az itthoni próféta az smafu, az idegenbő’ gyütt az érdekes is, fontos is? Na jó, nem morgok.

Ja, egy mini cikket toldottak a főcikk után, arról, amikor a nő szed fel pasit. Hát égne a pofámon a bőr, ha egy nő szedne engem fel! (Egyszer tette meg velem egy, lett is egy K sz.r házasság belőle. De már véget ért.) Mert ha kellek, akkor szedesse fel magát velem!

Még mindig én vagyok a Férfi, a kutyaúristenit neki!

 

;-)

 

Zoli

 

2 thoughts on “És ezekkel a nőkkel kell együttélni, vazze! Hogy miért ver minket az Isten? (férfihiszti)

 1. ramroadsquare

  „…úgy tűnik, a nők az őket falhoz állító, de alapvetően gyengéd férfiakat kedvelik…”

  Lőszert Mama! Sőt, lőfeszt!

  Ezt mondják, mert ez trendi. Ezt mondják, mert a nő a világegyetem legkonformistább lénye és ha egyszer a trendi „női” bulvárszemét és a „MÉG trendibb női sorozatszemét” kandírozott rózsaszín takonycunamija ezt verte bele abba a három agysejtjükbe, akkor bizony ezt fogják minden kérdőívre visszaböfögni, reflexszerűen! Még akkor is, ha a 35 kilós 145 centis anorexiás picsogó is akkor élvez igazán, ha dugás közben recsegnek a bordái, még másnap se tud leülni altesti zúzódásik és szétkefélt hüvelybemenet miatt és alig várja másnap az irígységtől okkersárga barátnők gyilkos pillantásait a női öltözőben, klotyóban a harci sebei láttán!

  És a „gyöngéd” pasast abban a pillanatban teszi lapátra amint megjelenik a horizonton a rosszfiú. _ESETLEG_ ha a „gyöngéd” pasas (aka balek puhapöcs) anyagilag _TÚL JÓL_ van eleresztve, akkor csak rendszeresen félrekúr a tahómacsóval.

  1. Toplak Zoltán Szerző

   ramroad – hosszú távon ez szerintem nem így működik. A rosszfiúság sármja sok nőt vonz, mert akaratot, potenciát sejtet, de amikor a bőrén tapasztalja, hogy a rosszfiú tényleg rosszfiú, az már neki sem vicces. Hogy csalfa, hogy tényleg durva, hogy rendszeresen elnyomja az ő akaratát… épelméjű nő ezt nem szereti. A férfipotenciát, azt igen.

Vélemény, hozzászólás?