Lenyűgöző? Vidám? Szenvedélyes? – Emberi összefogás van mögötte.

Kis emberi összefogás, egy ötlet melyből közös cél lesz, persze némi áldozat : és lám, minek lehetünk a részesei!

Megtörténik a csoda? Mindenki eldönti. ;-) (origo.hu-ról átvéve)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yucaipa, Kalifornia. Jeff Maxey (az egyik lakó) által megosztva.

 

,-)

 

Zoli

6 thoughts on “Lenyűgöző? Vidám? Szenvedélyes? – Emberi összefogás van mögötte.

 1. Toplak Zoltán Szerző

  Igen. Nagyon jól kitalálták. Ehhez hasonló környékről való a Echo film három (vagy négy) kamasz főszereplője. Nagyon jó film, igazi kalandról, kicsit a felnőtté válásról, fiú-lány kapcsolatról, ismerkedésről, szeretetről és a világban lévő gonosz mentalitásról is.

 2. ibolya

  Mondjuk a kilátásra én sem panaszkodhatok.Képzeld el a pesti oldal széle,14,emelet,átlátni az egész várost.Látom a budai hegyeket is,a várat a citadellát körpanoráma egészen óbudáig . Este nagyon szép amikor ki van világítva a város. Augusztus 20.-án ablakból nézzük a tüzijátékot. Csak az a baj hogy hiába fényképezem le vagy videózom nem mutat mert túl messze van.Biztos nem telefonnal kellene hanem valami jobb géppel.

 3. Toplak Zoltán Szerző

  Igen, a profi felszerelés távoli képek készítésében sokat segít. Így most csak azokkal oszthatod meg az élményt, akiket meghívsz magadhoz. Viszont így élőben élhetik át. Legyen ez akár rokon, akár valaki, akinek örömet akarsz szerezni, és megbízhatónak tartod. Pl. egy kellően megismert szomszéd.

  Örülök, hogy itt vagy, Ibolya, ha jól sejtem, a facebookról látogattál ide. Az oldal nézettsége némileg becsapós, jóval többen olvassák, mint ahányan hozzászólnak, de ez a weboldalakkal általában így van. A legtöbb ember passzív befogadó, a véleményét nem szereti hallatni. Talán fárasztó neki, nem motivált, esetleg nem akar kialakítani saját véleményt. Mindegy, igazából az is megtisztelő, hogy ellátogat ide és elolvas egy – két cikket. Meg legalább nincsenek moderálási teendőim. :-D

  Érdekes milyen témához szóltál hozzá: otthon és lakhatás. Ez tipikus fészekrakó téma, és bevallom a klippet egy másik nő, munkatársunk, Blackeagle oldalán találtam.

 4. ibolya

  Nem igen engedek én be senkit olyan a lakás mint az Alkatrasz a biztonságiajtón is van rács. Még szerencse hogy nem vagyok zárkózott tipus.Az igazság a passzív befogadással ott van hogy a legtöbb ember érdeklődő nagyon sok mindent elolvas utána néz kíváncsi gyűjtögeti az információkat mások véleményt hogy kialakítsa a sajátját.A saját véleményét a saját világképét.Az hogy nem akarja másokkal megosztani annak több oka is lehet.Van aki nem a szavak embere nem tudja megfogalmazni a véleményét.Van aki nem szeret vitatkozni még írásban sem,és van olyan mint én akit sokszor megrémít a mások véleménye.Néha ijesztő belelátni az emberek gondolataiba a lelkébe  sokmindennel nem szeretnék azonosulni és sok téma nem is igazán érdekel amit elolvasok,de ami szép vagy vicces vagy érdekes az tetszik.,

Vélemény, hozzászólás?