Flört és ismerkedés – tanácsok nőknek

Na, az ilyen pillantástól olvad a férfi

Na, az ilyen pillantástól olvad a férfi

Nem vagyok mestere a témának – sose flörtöltem férfival. (Remélem, nem is fogok. :-D)

Mégis – érdemes írni róla. Mi vonzza a férfit?

Ha vidám, mosolygós vagy. Ha nevetsz a viccein, vagy legalább elmosolyodsz és értékeled azt. Örülsz a bókjainak, de legalább megköszönöd. Ha Férfinak érezheti magát melletted, vagyis segítséget, információt kérsz, „megszerelteted” (csapot, kilincset, villanykörtét, akármit, ami nem tart sokáig – és ok arra, hogy megkínáld cserébe ezzel-azzal, és ismerkedjetek közben) dicséred az eszét, a szakértelmét, az erejét, önuralmát, bátorságát, kitartását, fellépését. Azért ezt együtt ne! Igen gáz az a férfi, aki ezt mind elhiszi.

De ne feküdj soha túlságosan „alá” egy fickónak! Egyrészt egy sem ér annyit. Másrészt elbízhatja magát, és amikor a bugyidtól kell elhajtani, már rém kellemetlen. Neki is. Harmadrészt, bizonyítson! Egy igazi férfi meg akar küzdeni a nőért, és egy igazi nő elvárja ezt. Nincsen ingyen nő, ez felejtős kategória! Persze nem kell túl magasra tenni a lécet, de akit nagyon ki kell szolgálni, az a férfi szerintem nem férfi. Egy elkényeztetett gyerek, és akarsz állandóan a pótanyja lenni? Néha, egyeseknek sokszor, ez bejön, de állandóan?

Én a pillantásaimmal kezdeném. Ha bátrabb a srác, kicsit kihívóan, lekicsinylően, afféle „felérsz hozzám, kisfiú?” pillantással. Had érezze a kaland szelét! Itt gyötrődni, küzdeni kell, és meg kell ugrani a lécet, mert nem akárki szemelte ki őt! Maga az Éj Királynője.  Ha szolidabb, bátortalanabb a srác, én inkább kedves pillantásokat vetnék rá, és mosolyognék. Akár egy barátságos gesztust is megeresztenék: felé emelem a poharam, kis intés a kézzel, apró, érdeklődő fejmozdulat. Ha erre sem reagál, jöhet a barátnő bevetése, aki „megsúghatja” a bátortalan lovagnak, hogy szimpatikus, de legyen bátor, mert Te igenis azt szeretnéd, hogy ő kezdeményezzen! Hiszen ő a Férfi. Esetleg elköhintheti azt is, milyen indítás nyerő nálad – ha szegény srác nagyon izgulós. De akkor őt neked kell később Férfivá segítened válni, mert azért gáz, ha egy fiú/ férfi ennyire nem bízik magában, és az esélyeiben. Lehet Férfihangot olvasni küldeni, küzdősportra járatni, férfias (és baráti) férfiak közé zavarni, (te éppen csajos napot tartasz, úgyhogy sipirc!) stb.

Meghallgatni, érdeklődni! Beszéltetni! Hobbi, barátok, sport, tervek, kedvencek (állat, film, könyv, ezekről a gondolatai, érzései) család, örömök, nehézségek, stb. Egy idő után jön a téma magától. Aztán mesélj te is magadról! Mert nem vagy meghallgató gép, érdekes és szép nő vagy, lehet érdeklődni felőled és az életed felől.

Az érintéssel vigyázz! Egy kevés nagyon jól tud esni, futó legyintés, finom másikra támaszkodás. De ha egy nő megérint egy férfit, és az érintés ideje közelíti a 3 mp –t, akkor a férfiagyban szinte azonnal egy hárombetűs szó kezd el vörösen világítani, amely „SZ” –el kezdődik, és ” X” a vége. Szóval mértékkel! Pláne ne ismételd, mert annak összeadódó, kumulatív hatása van, és szegény fickó 99% tesztoszteronnal a vérében mit csináljon? Akkor már lehet kiabálni neki, „hogy a nem, az nem – et jelent!”. Ha tudomásul is veszi, jó eséllyel lesz egy magányos kalandja WC lécén a jobb markával. Azért ezt mégse. Megalázó, nem természetes, és szerintem egészségtelen. Azt, hogy gusztustalan, nem írom, mert vannak gusztustalan dolgok a szexben, amik mégis nagyon jók. Na messzire kanyarodtam.

Egy utolsó gondolat: ne add oda magad rögtön! Igen, sok nőben ott a félelem, hogy ha Béla nem kapja meg hamar, amit akar, akkor lelép. Viszont a korai szex nem garancia a férfi kitartására. Titokban még a megbecsültséged is csökkenhet a szemében, és az is lehet, hogy nem fog megbízni benned. Ilyen hamar odaadtad magad, akkor vajon hány férfi kapott már meg őelőtte? Hűséges leszel hozzá, amikor együtt jártok, vagy egy alkalmi hóbort szimplán elsodor mellőle? A férfiaknak is fontos, hogy a választottjuknak ne legyen „híre” a környéken. Ráadásul egy jó próbája a kapcsolatnak, hogy a férfi ki tudja-e várni, míg kellően megbízol benne. Ha nem, ez később is sok gondot okozhat.

Szóval, ismerkedés, de okosan!

 

;-)

 

Zoli

 

Vélemény, hozzászólás?