Az ösztönzóna megélése (adjunk az Id -nek!)

Kicsit tedd most félre az intellektuális részed! Nem, ne kapcsold ki, kell ő, hogy onnan hátulról szemlélje mit is élsz át, mi történik. A zene primitív, törzsi, talán párzási tánchoz hasonló, persze techno-sítva.  A kép sem véletlen, kecsesen ívelt női cipő, fekete és sárga színben: egy fullánkos méh jusson eszünkbe kapásból. Szexualitás ás agresszió, ezek összetartozó, egyszersmind nagyjából szétválasztható erők bennünk. 

Mit élhetsz át? A párzási ösztönt, még túlfokozottság nélkül, jobb, mint egy martini, vagy kettő, vagy akár egy dupla whiskey. Persze mint minden mértékkel jó. Ha begyúlt a tűz a kazánházban, és só szóródott az életedre, a zene megtette hatását, mehet tovább a verkli. Ha túl sokszor van szükség „sózásra” az viszont lehet komoly jelzés: eltértünk életünk, sorsunk főcsapásától, irányváltásba kellene kezdeni. És sokszor jobb egy rossz lépést megtenni, mint egyáltalán semmit se tenni. Csak aztán jöjjön egy bölcsebb második, majd egy még pontosabb harmadik lépés is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

:-) Kati

és

;-) Zoli

8 thoughts on “Az ösztönzóna megélése (adjunk az Id -nek!)

  1. strangepassanger

   EZ program is egyben nemcsak számok, így is adok az ösztöneimnek egy kis elektronikus zene keveréssel , ajánlom Nektek is. főleg ha találtok hozzá jó számokat, s ha a 21. századi zenét szeretitek ( le kell tölteni a programot ha saját számokkal akartok „játszani”)

 1. strangepassanger

  írok egy „verset”
  Volt egy kisszék, háromlábú.
  írnék én de nem tudom
  rávenni Magam mindig
  hogy leírjam ami Bennem van
  nem is lehetek én saját magam enélkül
  dehát végülis most is írok, s ha nem én vagyok akkor ki vagyok
  olvastatok már egyre hosszabbodó sorúakat?
  mért ne mondhatnám el ország-világ előtt hogy mi vagyok, s ki vagyok?

   

  (meg így is adok az ösztöneimnek néha, hogy szabad verset írok)

Vélemény, hozzászólás?